Bildskapare A-Ö Historiskt Geografiskt Om satirarkivet FiB Kontakta oss  
Byta ut bilder  |  Vilka står bakom?  |  Gå med ...  |  Utgivare mm.  |  Rättigheter


 
Grandville/Desperret | La Caricature

nr 161 den 5 december 1833
 
TILLSLAG I PRESSFRIHETENS VERKSTÄDER

Grandville och Desperret visar det inre av Pressfrihetens verkstäder. Denna goda och nyttiga arbeterska är sysselsatt med att trycka Le National efter att tidigare ha tryckt och hängt upp på tork Le Charivari, La Caricature, La Tribune, Le Corsaire, Le Courrier Francais, skrifter av Sällskapet för Människans Rättigheter, trycksaker från föreningen för republikansk propaganda, då plötsligt Sakens ordning bryter in i verkstaden. … (Text av Charles Philipon)
  

Rättigheter

Rätten till bilderna tillhör upphovsmannen eller dennes efterlevande. Du som vill använda någon bild måste vända dig till rättighetsinnehavaren. Vi kan vid behov förmedla en sådan kontakt. Först 70 år efter upphovsmannens död är bilderna fria.

Vår verksamhet är okommersiell, den sköts helt ideellt och syftar endast till att sprida kännedom om och att visa goda satirikers verk.

Vi gör stora ansträngningar för att få kontakt med de som förvaltar avlidna bildskapares rättigheter. I flera fall har vi dock misslyckats med att identifiera dessa personer.

Därför har vi publicerat några avlidna bildskapare utan formellt tillstånd. Om någon rättighetsinnehavare har synpunkter på en sådan publicering så kontakta snarast info@satirarkivet.se
« Tillbaka